Üdvözöljük a gyáli kertészeti áruda hivatalos honlapján!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Felhívjuk figyelmét, hogy ügyfélszolgálatunk jelen időszakban fokozottan terhelt, emiatt szíves türelmét kérjük. Igyekszünk minden megkeresésre a lehető legrövidebb időn belül válaszolni. Kérjük, kérdéseit az alábbi űrlap részletes kitöltésével írja meg nekünk.

  Amennyiben sürgős kérdése van, hívhat minket telefonon is! Ha hívását nem tudjuk azonnal felvenni, kérjük próbálja újból egy későbbi időpontban.

  Kertészetünk az alábbi telefonszámon érhető el

  +36 20 439 0041

  Szeretne minket jobban megismerni? Itt számtalan kérdésére választ talál.

  Mire számíthatnak tőlünk, mik jellemzik kertészeti árudánkat?

  Tapasztalatokban sokat gazdagodott új vezetőség

  ami igazából visszatérés lesz a gyökerekhez, hiszen gyakorlatilag az a régi csapat tér vissza, akik valaha, tíz évvel ezelőtt elindították néhány láda virággal a kertészeti áruda elődjét, ami mára a város legnagyobb növényekkel foglalkozó üzletévé vált.

  Életerős, egészséges, friss növények

  csakis sokat bizonyított szakemberektől vásárolunk, készletünkben kizárólag olyan virágokat, örökzöldeket, évelőket veszünk fel, amiket mi is bármikor hazavinnénk…

  Akciók és kedvezmények garmadája

  sokéves kitartó munkánknak hála mára elértük, hogy az ország legnagyobb és legpatinásabb kertészeteivel állunk kapcsolatban, így számos növényt meghökkentően alacsony áron tudunk kínálni Önöknek. Látogasson el hozzánk, ha eddig máshol vásárolt, meg fog lepődni…

  Szakmai támogatás, hogy kertjében öröm legyen a pihenés, bosszankodás helyett

  hírlevelünkre feliratkozva vagy honlapunkat rendszeresen követve folyamatosan, szezonról-szezonra aktuális segédanyagokat kaphat, kertje szépségéért szeretnénk Önnel közösen dolgozni!

  Gyors, szakszerű, rugalmas kiszolgálás

  bármire is van szüksége, vagy megtalálja nálunk, vagy megszerezzük Önnek! Akármit is képzeljen el kertje díszeként, kérje, rendelje, meg fogjuk oldani, hogy teljesüljön a vágya!

  Törzsvásárlói kártya, különleges ajánlatok

  mi megbecsüljük minden vevőnket, tudjuk, hogy az Önök felhőtlen öröme teszi lehetővé számunkra, hogy munkánkra büszkék lehetünk.

  Köszönjük, hogy meglátogatott minket honlapunkon!

  Ne felejtsen el feliratkozni hírlevelünkre, most NÉGY ajándék is várja cserébe, ezt semmiképp ne hagyja ki!

   

  A Gyálligeti Kertészet csapata

  Adószámunk: 12390140213