Category Archives: Akciók

Vásárolj akciósan – kuponnal!

Már biztosan mindenki postaládájába megérkeztek az új Gyáli Mi újság februári példányai, és ha jól megnézitek a leghátsó oldalát, akkor felfedezhetitek rajta kertészetünk akciós kuponját is! Nincs más dolgotok, mint kivágni, és felmutatni vásárláskor nekünk, hogy megkapjátok a 15%-os kedvezményt!

Kézi kapa és gereblye akció!

Ehhez a kis kapához most ajándék földet adunk!

Kerti kézi kapa és gereblye kapható 300 Ft/db áron, és vásárláskor jár hozzájuk egy 5 L-es általános virágföld ajándékba! Ideális szett ez, ha a nyár közepére szükségessé vált egy kis virágágyás-csinosítás, vagy ha balkonnövényei elbírnának még egy kis földet! Mindehhez nyújtunk felszerelést 300 Ft-ért! Az akció a készlet erejéig érvényes.

Díszfa érkezett!

Díszfa érkezett!

Megérkeztek a díszfák! Ha vasárnap délig vásárolsz, akkor ingyen kiszállítjuk neked!     Piros termésű díszalma (Malus royalti) 3-5 m magasra megnövő, kisméretű, díszfa. Levelei vöröses színűek, tojásdad formájúak, 8-12 cm nagyságúak. Virága, sötét borvörös. Szimpla virágai, 2-4 cm átmérőjűek. Sötétvörös, apró termései, 1,5 cm nagyságúak. Igen kedvelt díszfa, sötétvörös lombja és szép virágai miatt. Üde, […]