Gyál legnagyobb kertészeti árudája megújul

Szeptember elsejétől kertészeti árudánk megújult külsővel és számos újdonsággal várja önöket régi helyén a Nagykőrösi út legvégén, Gyál Felsőpakony felőli végén.

Mire számíthatnak tőlünk, mit ígérhetünk? Szólunk előre, rengeteg mindennel készültünk, hogy az Önök kedvében járjunk!

Tapasztalatokban sokat gazdagodott új vezetőség – ami igazából visszatérés lesz a gyökerekhez, hiszen gyakorlatilag az a régi csapat tér vissza, akik valaha, tíz évvel ezelőtt elindították néhány láda virággal a Gyálligeti Kertészeti árudát, ami mára a város legnagyobb növényekkel foglalkozó üzletévé vált.

Életerős, egészséges, friss növények – csakis sokat bizonyított szakemberektől vásárolunk, készletünkben kizárólag olyan virágokat, örökzöldeket, évelőket veszünk fel, amiket mi is bármikor hazavinnénk…

Akciók és kedvezmények garmadája – sokéves kitartó munkánknak hála mára elértük, hogy az ország legnagyobb és legpatinásabb kertészeteivel állunk kapcsolatban, így számos növényt meghökkentően alacsony áron tudunk kínálni Önöknek. Látogasson el hozzánk, ha eddig máshol vásárolt, meg fog lepődni…

Szakmai támogatás, hogy kertjében öröm legyen a pihenés, bosszankodás helyett – hírlevelünkre feliratkozva vagy honlapunkat rendszeresen követve folyamatosan, szezonról-szezonra aktuális segédanyagokat kaphat, kertje szépségéért szeretnénk Önnel közösen dolgozni!

Gyors, szakszerű, rugalmas kiszolgálás – bármire is van szüksége, vagy megtalálja nálunk, vagy megszerezzük Önnek! Akármit is képzeljen el kertje díszeként, kérje, rendelje, meg fogjuk oldani, hogy teljesüljön a vágya!

Egész hetes nyitva tartás – minden pillanatban készen állunk kiszolgálni Önt!

Törzsvásárlói kártya, különleges ajánlatok – mi megbecsüljük minden vevőnket, tudjuk, hogy az Önök felhőtlen öröme teszi lehetővé számunkra, hogy munkánkra büszkék lehetünk.

 

Köszönjük, hogy meglátogatott minket, szívesen látjuk máskor is kertészetünkben és honlapunkon egyaránt! Ne felejtsen el feliratkozni hírlevelünkre sem, most NÉGY ajándék is várja cserébe, ezt semmiképp se hagyja ki!

A Gyálligeti Kertészet csapata

This entry was posted in Hír and tagged .