Ajándékkártya kapható!

Árudánkban korlátozott számban egyedi ajándékkártya vásárolható, most 10% kedvezménnyel!

 

Mi az az 5 ok, amiért elkészítettük őket?

1. Vásárlóink sokszor térnek be hozzánk azzal a kéréssel, hogy éppen vendégségbe tartanak, és szeretnének valami szép beltéri virágot, de nem is… inkább valami évelőt… vagy egy kaspót… de vajon mire is vágyhat a vendéglátó? Ezt valószínűleg ő tudja a legjobban…

2. Többször találkoztunk már azzal a problémával, hogy vásárlónk valamelyik barátja vagy családtagja éppen kertfelújításba kezdett, de az ajándékozó furcsa ötletnek tartotta, hogy 4-5 tujával lepje meg őt segítségképpen, és egy 15 méteres sövényhez való fagyalcsokor sem biztos, hogy telitalálat lesz, ha a kertgazda inkább babért ültetne…

3. Névnapra, születésnapra, házassági évfordulóra kedves ajándék a mívesen elkészített szálas virágcsokor, ez igaz. Talán egy hétig még jól is mutat, de azután… Sokan tartósabb ajándékot szeretnének, de egy romantikus vacsora mellé nem mindenki szeret beállítani egy műkő amforával.

4. Régi vásárlóink hívták fel a figyelmünket rá, hogy gondot okoz nekik ajándékozáskor a kertészkedés szezonalitása. Nagypapának júliusban meggyfát, nagymamának márciusban őszirózsát nehéz beszerezni, így marad az ígérgetés… Vagy az ajándékkártya.

grandfather2

5. Az ötödik okunk önző, bevalljuk. Szeretnénk, ha törzsvásárlóink, akikkel kölcsönösen megkedveltük egymást az évek során, családtagjaikat, barátaikat is meg tudnák lepni egy olyan céghez szóló utalvánnyal, amiben ők is megbíznak, és amit őszintén tudnak ajánlani. Tudjuk, hogy ezt ajándékkártya nélkül is sokan megteszik – nem is tudjuk eléggé megköszönni – de most még egy formában megteheti ezt bárki, aki él akciónkkal.

Az ajándékkártyák 3.000, 5.000 és 10.000 forintos címletben kaphatóak 2.700, 4.500 és 9.000 forintos áron.

Beválthatók bármilyen nem akciós termékre árudánkban a kártyán feltüntetett időszakban. Az utalvány érvényességi idejét úgy határoztuk meg, hogy egyaránt érintse a tuja és fenyő szezont, az őszi cserjeültetés heteit, a gyümölcsfa telepítés időszakát és a közelgő Mindenszentek ünnepét is, így reményeink szerint mindenki megtalálja a neki tetsző termékeket.

Ajándékkártyáink a mai naptól kaphatóak. Felhasználhatóak November 10-ig.

This entry was posted in Hír and tagged .